Veldzichtweg 12 C

Ermelo

0341 25 69 04

Advies duurzaam reinigen

Ma-Vr: 9:00 - 17:00

Webshop altijd open

Zoek

Welkom         ABC Products            Duurzaam Reinigingsoplossingen

Wij zijn een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in alle schoonmaakproducten. Wij richten ons vooral op hotels en restaurants in de horeca sector. Graag vertel ik u in vogelvlucht wat wij doen en waar wij voor staan. Het zal u verbazen wat wij voor u kunnen realiseren en betekenen.

Wist u dat 42% van de schoonmaakkosten in een professionele keuken door de vaatwasser gaat?

Door inzet van de juiste reinigingsmiddelen en de juiste dosering, weet ABC Products met regelmaat besparingen te realiseren van 25- tot 40%. Dit is mogelijk doordat wij onze producten zelf ontwikkelen en op eigen recept laten produceren. Hierdoor kunnen wij inspelen op de wensen van de klant.

Gebruik en gebruiksgemak doormiddel van kleuren en nummers

Alle producten van ABC Products zijn voorzien van slimme labels met een logisch productnummer.

Zo herkent iedere gebruiker onmiddellijk de juiste producten en kunnen deze gemakkelijk in de juiste corresponderende dispensers geplaatst worden. Onze logisch gekozen kleuren maken het productgebruik nog overzichtelijker voor de gebruiker.

Eigen praktische doseerapparaten

Naast het ontwikkelen van haar eigen schoonmaakartikelen heeft ABC-Products ook slimme doseerapparaten ontwikkeld. U hoeft niet meer na te denken over de juiste hoeveelheid schoonmaakmiddel per emmer. De exacte dosering wordt zó toegevoegd dat u nooit teveel gebruikt. Door gebruik van onze doseerapparaten wordt er geen overbodig schoonmaakmiddel verbruikt, hierdoor kunt u veel geld besparen.

Milieu en veiligheid

Ook over de verpakking is nagedacht. Veel van onze producten zijn verpakt in handige kleine kunststof flexibele zakken met een snelkoppeling. Deze ‘slimme’ zakken zijn op hun beurt verpakt in kleine, vierkante kartonnen doosjes (Bag in Box). Door de handige snelkoppeling bent u af van openstaande jerrycans en dergelijke. Er zal geen schoonmaakmiddel verdampen en omvallen. Met ons systeem behoort leeglopen tot het verleden. De gesloten verpakkingen voorkomen contact met de huid, kleding en ogen. Hiermee wordt dus ook het gemak en de veiligheid van uw keukenpersoneel verhoogd. 

Ontzorgen

Ook bieden wij aan om voorraadbeheer en transport op locatie voor u te realiseren zodat u nooit meer mis grijpt. 

Nog even alle voordelen voor u op rij:

  • Productie en ontwikkeling in eigen beheer.
  • Onze doseerapparatuur voorkomen verspilling.
  • Veilige en minimale milieubelastende verpakkingen
  • Overzichtelijke kleur en cijfercodering.
  • Gesloten verpakkingen voorkomen aanraking met product.
  • Effectieve opslag en transport.
  • Ondersteuning bij opstelling van een keuken-hygiëneplan.
  • Vrijblijvende meting op uw vaatwasser.
  • Voorraadbeheer op locatie.
  • Grote besparingen.