Loader

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in alle schoonmaakproducten vooral gericht op de horeca en met name voor Hotels en Restaurants. Ik zou u graag in vogelvlucht even willen vertellen wat wij doen en waar wij voor staan. Het zal u verbazen wat wij voor u kunnen realiseren.

Wist u dat 42% van de schoonmaakkosten in een professionele keuken door de vaatwasser gaan.

Door inzet van de juiste reinigingsmiddelen en deze juist te doseren, weet ABC Products met regelmaat besparingen te realiseren van 25- tot 40% . Dit is mogelijk doordat wij onze producten zelf hebben ontwikkelen en op eigen recept laten produceren. Zo kunnen wij inspelen op de wensen van de klant.

Gebruik en gebruiksgemak doormiddel van Kleuren en Nummers

Alle producten van ABC Products zijn voorzien van slimme labels met een logisch productnummer.

Zo herkent iedere gebruiker onmiddellijk de juiste producten en kan deze plaatsen in de corresponderende dispensers. Logisch gekozen kleuren maken het nog overzichtelijker voor de gebruiker.

over ons abc products

Eigen slimme doseerapparaten ontwikkeld.

Naast het ontwikkelen van haar eigen schoonmaakartikelen heeft ABC-Products ook slimme doseerapparaten ontwikkeld. U hoeft niet meer na te denken over de juiste hoeveelheid schoonmaakmiddel per emmer. De exacte dosering wordt zo toegevoegd waardoor u nooit teveel gebruikt. Door de juiste dosering kunt u veel geld besparen.

abc products over ons

Milieu en veiligheid

Ook over de verpakking is nagedacht. Veel van de producten van ABC-Products zijn verpakt in handige kleine kunststof flexibele zakken met een snelkoppeling. Deze ‘slimme’ zakken zijn op hun beurt verpakt in kleine, vierkante kartonnen doosjes (Bag in Box).  Door de handige snelkoppeling bent u af van openstaande jerrycans en dergelijke. Er zal geen schoonmaakmiddel verdampen en omvallen. Leeglopen behoort tot het verleden. (Denk eens aan het gemak en de veiligheid voor uw keukenpersoneel! Gesloten verpakkingen voorkomen contact met de huid, kleding of ogen.)

Ontzorgen

Ook bieden wij aan om voorraadbeheer op locatie voor u realiseren zodat u nooit meer mis grijpt.

Nog even alle voordelen voor u op rij:

  • Productie en ontwikkeling in eigen beheer.
  • Doseerapparatuur voorkomt verspilling door overmatig gebruik.
  • Slimme verpakkingen, veilig en minimaal belastend voor milieu.
  • Overzichtelijke kleur en cijfercodering.
  • Gesloten verpakkingen voorkomen aanraking met product.
  • Effectief opslag en transport.
  • Ondersteuning bij opstellen keuken-hygiëneplan.
  • Vrijblijvende meting op uw vaatwasser.
  • Voorraadbeheer op locatie.
  • Grote besparingen.

ABC Products B.V

Jagerserf 47 Ermelo

www.abcproducts.nl